Aden - Nature | Ébredező természet | Step by Step Makeup

kedd, május 03, 2016

- Amint látjátok, ebben a sminkben a zöld szín dominál. Az ébredező természet erejét és egyben harmóniáját jelképezi. Barna szeműeknek kifejezetten ajánlom ennek a színnek a viselését, ugyanis szerintem gyönyörűen kiemeli a tekintetet. Viseljük bátran, hiszen életet ad az arcnak. -1. Az Aden Folyékony alapozójával egységesítem az arcom színét, ügyelek az alapos eldolgozásra, majd Aden Kompakt púderrel fixálok.

2. Szőke hajszínemhez alkalmazkodva az Aden Greyárnyalatú kefés szemöldökceruzájával átfésülöm a szálakat, majd kialakítom a szemöldököm ívét.

3. Fogok egy lapos ecsetet, majd bevizezem, mivel a Terracotta Trio szemhéjpúdert száraz és nedves ecsettel is használhatjuk. Törölközőben átnyomkodom, hogy éppen csak nedves legyen, majd a Green árnyalatú hármas szemhéjpúderből kiválasztom a legvilágosabb zöldet és eloszlatom a mozgó szemhéjamon. A nedves ecset miatt sokkal élénkebb színt kapunk.4. Ugyanebből a szemhéjpúderből kiválasztom a sötétebb zöldet és satírozó ecsettel, már szárazon felviszem a külső V-be, valamint egy picit a szemöldökcsontomra is, majd alaposan eldolgozom.

5. A sötétebb zöld részre az Aden pigmentporánakGrass árnyalatából is kerül egy kevés az extrább hatás érdekében. Alaposan összedolgozom az alatta lévő színnel.

6. Ismét a Terracotta Trio Green árnyalatú hármas szemhéjpúderét használom, méghozzá a középső színt, ami egy gyönyörű aranybarna. Kis, tömött ecsettel felviszem a belső szemzugba, ettől még ragyogóbb lesz a tekintetem.

7. A vízvonalba az Aden Emerald árnyalatú rendkívül pigmentált szemkontúrceruzáját használom.

8. Az arccsontomra egy semlegesebb, matt barna színt választottam, az Aden Sand árnyalatú pirosító púderét.

9. A számat a Nude árnyalatú szájkontúrceruzával körbe kontúroztam, majd egy picit átsatíroztam vele az ajkaimat is. Végül azAden Hidratáló ajakrúzs Natural Nude árnyalatát kentem fel. Végre egy rúzs, ami nem szárítja ki a számat és valóban hidratál!


You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe