Elle Fashion Show 2016 - A feminizmus és a divat összefonódása

kedd, május 10, 2016

Majdnem egy hónapja, negyedik alkalommal rendezték meg az Elle Fashion Show-t a Várkert Bazárban. Vitathatatlanul gyönyörű helyszín. Nem csak az épület belseje, de az őt körül vevő környezet is magával ragadó. Ha a Várkertbe megyek eseményre, akkor mindig hagyok időt egy kis sétálásra. Tényleg kihagyhatatlan!


Sajnos a szakmai napra idén nem tudtam elmenni, mivel akkor volt a végzős bálom. Még jó, hogy két napos rendezvény az Elle Fashion Show. A szombati napot Mimivel, a Life of Peam bloggerinájával és Timivel a TIMEABARTOS brand megálmodójával töltöttem. Együtt néztük a bemutatókat, outfitet fotóztunk, jókat beszélgettünk. 
Annak ellenére, hogy beauty bloggernek vallom magam szeretek ilyen eseményekre járni. Szerintem remek kikapcsolódás. Feltölt, kiszakít a szürke hétköznapokból. 
(Érdekes, hogy legtöbbször azon kapom magam, hogy a modellek sminkjére koncentrálok. Haha!)

Az idei Elle Fashion Show a feminizmus jegyében telt. Csodás darabokat láthattunk a kifutón. A magyar tervezők kreációi mellett külföldi alkotásokat is láthattunk. 

"2016-ban a nőiesség teljesen mást jelent, mint húsz évvel ezelőtt, átalakultak a szerepek, az éles határok elmosódtak. A feminizmus szárnyra kapott, évek óta egyre népszerűbb a mozgalom, hiszen már régóta nem arról szól, hogy a nők le akarnák igázni a férfiakat és teljes egészében átvenni a szerepeiket. Nem kirekesztő, hanem felszabadító és éppúgy képviseli a nők, mint a férfiak érdekeit. Erről szól az Elle Magazin „We are women” – Nőiesség tabuk nélkül elnevezésű kampánya, melyhez 12 magyar közszereplő csatlakozott – köztük Bombera Krisztina, Lilu, Péterfy Bori és Juronics Tamás - a szabadság, az individuum szabadságáért. Erre a nyitottságra, sokszínűségre épít a népszerű divatbemutató is, melyet immáron negyedik alkalommal rendeznek meg."

Lássuk, a személyes kedvenceimet.


Képzeljétek, idén a kifutón a vékony modellek mellett teltebb lányok is felvonultak. Nagyon tetszett, hogy egymás mellé állították őket ugyanabban a ruhában. Két bemutató között elindultunk helyszínt keresni Mimi outfit fotózásának. Nagyon boldog voltam, mert Timi rólam is készített képeket. Furcsa helyzet, volt, mert Mimivel ellentétben én nem vagyok hozzászokva, hogy egész alakos képek készülnek rólam.

Az Elle Fashion Show-ra egy "tavasztündér" öltözetet választottam. Szerelem volt első látásra ez a tüll szoknya. You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe