Pastels - Avon Négyes Szemhéjpúder - Day Dream | SMINK

péntek, május 20, 2016

- Tavasszal nagy kedvenceim a pasztell színek. Bevallom, ezeket a színeket eddig inkább a körmömön használtam, de most bátorkodtam kipróbálni a szememen. 
Inkább a hangsúlyosabb, sötétebb sminkeket kedvelem, ezért nehéz volt megbarátkoznom ezzel a világos, szolid sminkkel, de úgy gondolom, hogy jól áll. -Az Avon Négyes Szemhéjpúder Day Dream árnyalatú palettáját választottam. Azért szeretem ezt a palettát, mert pigmentált, "selymes" színekből áll, könnyű velük dolgozni. Mindenképpen pozitívum, hogy a dobozka hátulján egy szem ábra mutatja meg, hogy melyik számú színt hova kend. Ez a paletta ideális kezdő sminkelőknek, tényleg rendkívül egyszerű a használata.

A palettában található egy szivacsos szemhéjpúder applikátor. Soha nem szoktam használni ezeket amiket a palettákhoz csomagolnak, inkább ecsettel viszem fel a szemhéjpúdert, de ebben az esetben most kivételt tettem, hiszem úgy éreztem, hogy ennek a használatával sokkal szebben rá tudom "simítani" a szemhéjamra a festéket. Csak a festék felvitele után nyúltam egy satírozó ecsethez és jól összedolgoztam a színeket.Utazáshoz, vagy táskába is tökéletes ez a kis négyes szemhéjpúder, mivel tükör is van benne. Kis helyen elfér, nagyon jó a kialakítása.
You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe