Real Techniques - Travel Essentials ecsetkészlet | TESZT

hétfő, május 16, 2016

Még karácsonyra kaptam a barátomtól a Real Techniques Travel Essentials ecsetkészletet. Be kell vallanom, ecset fanatikus vagyok. Valamiért eddig nem nagyon volt szó ecsetekről a blogon, így elérkezettnek láttam az időt, hogy bemutassam nektek őket, akik a kedvenc ecseteim közé tartoznak. 

Ejj ejj, nem fürödtek fotózás előtt...


Szerintem tök jó, hogy nem csak egyenként, hanem készletben is lehet kapni, valószínű, így olcsóbban is jön ki, mintha külön-külön megvennénk őket. 
Pozitívum, hogy egy több funkciós ecsettartó is jár hozzá. Összecsukva szállíthatjuk, tárolhatjuk őket, ha pedig kinyitjuk és "félbe hajtjuk", akkor akár asztalkánk dísze is lehet. Három ecset van ebben a készletben, egy alapozó ecset, egy szemhéjra való ecset és egy pirosító vagy púder ecset. 

Imádom bennük, hogy szép színesek és rendkívül masszívak. Biztos vagyok benne, hogy nem fog szétesni egyik sem. Egyáltalán nem hullik a szőrük, könnyen tisztíthatóak. 

A rózsaszín nyelű ecset szőre laza, de mégis van tartása. Kiválóan alkalmas púderezésre vagy a pirosító felvitelére is. A lila ecset tömött, ovális fejű. Egyszerű felvinni vele a szemhéjra a szemhéjpúdert, pont kellő mennyiségű anyagot vesz fel. Tetszik, hogy nem kell állandóan bele mártogatni a púderbe, elég egyszer-kétszer. A narancssárga ecset egy lapos, tömött alapozó ecset. Sokáig mindennap használtam, de mára felváltotta őt a társa(na psszt, erről egy következő bejegyzésben...) és őt már inkább kontúr színek felviteléhez, vagy korrektor felviteléhez használom. Szeretem, mert szépen el lehet dolgozni vele mindent, nem hagy csíkot maga után.A készletet egyébként a PinkPandán tudjátok beszerezni, 7590 Ft-ba kerül. 

Nektek melyik a kedvenc ecsetetek? 
Kedvelitek a Real Techniques márkát?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe