Sugarbird Fashion Circus - Fashion Show

kedd, május 10, 2016

Hétvégén rendezték meg a Sugarbird Fashion Circus divatbemutatót. Jegyet nem lehetett rá vásárolni, meghívásos alapon működött az egész. Mimiről, a Life of Peam bloggerinájáról már sokat olvashattatok. Vele szoktam menni mindenféle eseményre, már nagyon összeszokott kis bloggerina kommandó vagyunk. Haha :D Ő hívott meg engem, mivel vihetett magával egy kísérőt. Nagyon örültem, hogy rám gondolt! 

Egyébként szerintem sok Sugarbird rajongó nem jutott el az eseményre, a későbbiekben örülnék egy nagyközönség számára szervezett bemutatónak. Így több emberhez eljutna a márka, aki eddig nem vásárolt, valószínű felfigyelne rá. 

Nagyon tetszett, hogy a helyszín egy az egyben úgy volt berendezve, mint egy cirkusz. A piros-fehér kis székek és az "árus bódék" látványa visszarepített gyerekkoromba. Nagyon hangulatos volt. Miután Mimivel megtaláltuk a megfelelő helyet ahonnan látunk is és fotókat is tudunk készíteni egy hosszú-hosszú (vagy csak annak tűnő?) várakozás vette kezdetét. 
Peller Mariann, műsorvezető mindent elmondott amit a márkáról és a kollekciókról tudni kell, láthattunk kisfilmeket is. 
Ezek után végre kezdetét vette a Fashion Circus!

Nagyon tetszett, hogy nem a szokásos hosszú emelvényen vonultak végig a modellek egymás után sorban, hanem egy rövidebb de szélesebb kifutón, formációkba rendeződve. Imádtam, hogy feldobták a show-t lufikkal. Különleges volt az egész. 

Külön kiemelném a modellek haját és sminkjét, Gyönyörű fonatot készítettek egytől-egyig mindenki hajába. Továbbá nagyon tetszett még, ahogy a highlighter megcsillant a lányok arcán. 

A Zsolnay kollekció egytől egyig magyar, talán az elragadó minták mellett ez a legszebb benne. Tetőtől talpig magunkénak érezhetjük. Egyértelműen a hosszú, szoknyás darabok tetszettek a legjobban. Csak ámultam és bámultam!A Zsolnay mellett láthattuk még a híres Smiley-t, Looney Tunes-t, Minnie Mouse-t, Cintia merészebb kollekcióját, Baranyi Ádám mindig csodás és romantikus ruháit, valamint Dukai Regina laza és vagány kreációját. 
A show végén megismerkedhettünk a teljes Sugarbird csapattal. Ez még személyesebbé és közvetlenebbé tette a bemutatót.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe