Waves Fashion Show - Kathia Dobo & Sophie by Chance bemutató

péntek, május 27, 2016

Azon szerencsések közé tartozom, akik meghívást kaptak a tegnap esti Kathia Dobo & Sophie by Chance - Waves kollekció bemutatójára.
Nagyon meglepődtem, mikor elolvastam az e-mailt, hiszen egészen addig nem ismertem egyik márkát sem. Azonnal rákerestem a lányokra a facebookon és mondanom sem kell, hogy az ott látott képek után még jobban vártam a bemutató napját.
Tudni kell rólam, hogy az alkalmi ruhák és kiegészítők szerelmese vagyok. Ezek a témájú bemutatók a kedvenceim. Egyszer megnézném magam kívülről, hogy lássam, milyen arccal nézem végig a szebbnél-szebb ruhakölteményeket, legyen az földig érő, uszályos vagy rövidebb fazonú.

Szerintem a legjobb helyszínt választották a bemutatóhoz. A Godunov Restaurant & Vodka Bar gyönyörű hely. Matrjoska babák a szőnyegen, a gyönyörű csillárok között a mennyezeten, sejtelmes fények, pezsgő, eper, minden földi jó.

Izgatottan vártam, vajon hol lesz a bemutató? Nem láttam a kifutót és a megszokott széksorokat a két oldalán. Talán ettől is éreztem magam annyira felszabadultnak. Semmi nem úgy történt, mint a többi bemutatón, ahol eddig jártam. Mimi meg is kérdezte, hol lesz a bemutató, ekkor mondták, hogy üljünk le a kanapéra, ott lesz és hamarosan kezdődik. Lassan mindenki elfoglalta a helyét. Körbe néztem és megjegyeztem magamban, hogy ez nem egy szokványos bemutató, sokkal jobb annál. Úgy éreztem, mintha egy nagy család lennénk, ugyanazzal az érdeklődési körrel.

A fashion show előtt a lányok szóltak pár szót a kollekciójukról. Tetszett, hogy ott voltak közöttünk, hangosítás nélkül beszéltek, ettől még személyesebb volt az egész.Ezek után eljött a várva várt pillanat. A modellek karnyújtásnyira tőlünk lassan, kifinomultan vonultak végig a nagy asztal körül. Mindenkinek volt ideje alaposan szemügyre venni a lágy óceán ihlette Kathia Dobo ruhákat és a hozzá motívumban és színben is tökéletesen passzoló Sophie by Chance táskákat.
Tökéletes volt a zene, a hangulat. Átélném újra, meg újra.

Nagyon tetszett, hogy a bemutató után a modellek és a tervezők egy külön terembe vonultak, ahol volt lehetőségünk megtapintani és még közelebbről megtekinteni a kreációkat, valamint feltehettük kérdéseinket, gratulálhattunk személyesen a tervezőnőknek.

Az egész show-t a magaménak éreztem. Közeli volt, meghitt, hangulatos, magával ragadó, elbűvölő... Szerettem minden pillanatát.

Később megvendégeltek minket. Mindenféle finomság közül csemegézhettünk, Mimivel a Life of Peam bloggerinájával átbeszéltük a látottakat, pletyiztünk, jól éreztük magunkat.
Távozás előtt fotózkodtunk a vörös szőnyegen, majd egy szuper estét magunk mögött tudva elbúcsúztunk egymástól.
You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe