Lily szappan - Natúr csodák

péntek, július 01, 2016

- Tesztelésre érkezett nemrég a Lily szappantól három féle natúr kozmetikum. Nagyon meglepődtem, mikor megkaptam a csomagot, mert pont olyan szappanok lapultak benne, amikre szükségem volt. -1. Natural Health - Teafa olajos szappan
Valamiért mostanában nagyon kipattanásosodott a bőröm. Inkább sok apró pici van, szerencsére nem nagyok, de rettentően zavart, szóval amikor elolvastam a szappanka dobozának a hátoldalán, hogy mire ajánlják, akkor nagyon megörültem és reménykedtem, hogy használni fog. Azóta egy barátnőmmel is szóba került, hogy Ő is pattanásosodik, egyből ezt a szappant ajánlottam neki, ugyanis nekem nagyon bevált. Fürdés közben, illetve reggel arcmosásnál szoktam átmosni vele az arcomat, néha radírozós kesztyűt is használok, hogy még hatásosabb eredményt érhessek el vele. 
A használata után érezhető, hogy nem olyan zsíros a bőröm, a felülete egyenletesebb és "tisztább". Nekem a pirosságot is eltüntette, ezért külön plusz pont és köszönet neki! A három közül ez a szappan volt a kedvenc! 
2. Sun & Fun - Körömvirág szappan
A körömvirág jótékony hatásairól már korábban is hallottam, illetve körömvirág krémet használtam régebben a lábamra és a kezemre is. Ebbe is beletrafált a Lily szappan, ugyanis volt (igen, már csak volt!) egy nagyon csúnya leégésem. A karom égett elég szép pirosra. Tudjátok, amikor látszik a póló vonala... Gyönyörűen néztem ki és gondolatban már el is búcsúztam egész nyárra az ujjatlantól, pánt nélküli felsőktől. Ugyanúgy fürdésnél a Sun & Fun szappannal fürödtem. Nagyon jól hűsítette és regenerálta a karomat, körülbelül egy hét folyamatos használat után minden pirosság eltűnt és képzeljétek, a póló vonala sem annyira feltűnő már. 
3. Coco Dream - Kókusz szappan
Ennél a szappannál el kellett gondolkodnom, ugyanis száraz, ragyogásra vágyó bőrre ajánlják, nekem pedig inkább olajos, kombinált bőröm van. Eszembe jutott, hogy a térdem, a könyököm és az orrom körül nagyon ki szokott száradni a bőr, ezért főleg ezeken a területeken alkalmaztam. Mivel a használata után tényleg feltöltődött, szinte megtelt élettel a bőröm, gondoltam kipróbálom a kezemen is, ami ilyenkor nyáron foltokban viszket és száraz. Jól tettem, ugyanis nagyon sokat segített. Pont ezért gyakran szoktam vele kezet mosni. Ja és isteni illata van!
Szerintem ahhoz képest, hogy natúr kozmetikumokról beszélünk, nagyon jó árban vannak. Érdemes a nagyobb, 80 g-os kiszerelést megvásárolni, ugyanis pár száz forint eltérés van a kisebb, 55 g-os termék és e között. 

Kiemelném még pozitívumként, hogy minden szappan dobozkájának a hátulján van egy kis leírás, hogy milyen bőrre ajánlják. Nekem ez nagyon tetszett, mivel tényleg nem értek a natúr dolgokhoz ez sokat segített!A termékeket és az árakat megtaláljátok a Lily szappan honlapján, illetve kövessétek őket a Facebookon is!

Összességében, ahogy olvashattátok, nagyon beváltak ezek a natúr termékek. Ahhoz képest, hogy pár éve hallani sem akartam a természetes összetevőkből készített kozmetikumokról, szerintem jó úton haladok! Sajnos nem szerettem őket, mivel jobban kedvelem a nagyon illatos és színezőanyagokkal teli csilli-villi termékeket, ami tudom, hogy nem helyes. Most próbálom megtalálni az arany középutat!

Ti milyen natúr kozmetikumokat használtok?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe