A szemüveg öltöztet - Vision Express tapasztalataim

péntek, augusztus 05, 2016

- Úgy gondolom, hogy a beauty témához hozzá tartozik a szemüveg is. Sokáig nem hordtam szemüveget ( pedig kellettt volna ) mert cikinek tartottam. Tavaly rájöttem, hogy egyáltalán nem gáz szemüveget hordani, sőt! -

A fejemben kialakult egy kép, hogy milyen szemüveget viselnék szívesen. Nagyon tetszettek a nagy fekete keretes szemüvegek, ugyanis szerintem karakteressé teszik az arcot, ezért olyan különlegesek.
Bevallom, kicsit féltem, hogy találok-e majd olyat, ami tetszik? Mi van ha nem áll jól?

A Vision Expressre esett a választásom, mivel első benyomás alapján ez tűnt a legjobbnak. Szerencsémre, amikor az első szemüvegemet vásároltam pont keret akció volt, ami azt jelenti, hogy 10-20 ezer Ft-ért voltak márkás keretek.

A hőn áhított fekete keret

Az eladók rögtön a segítségemre siettek, átestem egy szemvizsgálaton is.
Ott, helyben a Corvin plázai boltban elkészítették kb. 1 óra alatt a szemüveget. Igényeltem is törzsvásárlói kártyát ugyanis biztos voltam benne, hogy vissza fogok még térni.

Így is történt.

Pár hete gondoltam egyet és Tatabányán ismét betértem az üzletbe. Elhatároztam, ha lesz olyan keret, ami szerelem első látásra, akkor megveszem. Akkor is pont akció volt. (Egyébként azt vettem észre, hogy mindig vannak nagyon jó ajánlatok.)

Biztosan felmerül bennetek a kérdés, hogy 1 év után minek új szemüveg?
Úgy éreztem, hogy meguntam az egyszerű, fekete keretet, valamint egy kicsit finomabb, nőiesebb külsőre vágytam.
Így, amikor az eladó hölgy odajött, segítséget kértem. Határozottan kértem, hogy olyan keretet keressünk, ami nem fekete, de nem is harsány színű, inkább valami finomabb, de mégis egyedi.

Ekkor mutatta ezt a Tommy Hilfiger keretet. Nem szeretem a narancssárgát, ezért először ódzkodtam tőle, de a hölgy meggyőzött, hogy próbáljam fel! És milyen jól tette...
Szerelem első látásra. A vonalaimat határozottan finomította ez az átlátszó barna szín és azt kell, hogy mondjam: a narancssárga szín a szemüveg szárán igazán különlegesen mutat.Mivel volt az én szememhez való lencse, ezért kb 20 perc alatt elkészítették nekem a szemüveget, ami szerintem hatalmas pozitívum.
Most azért nem volt szükség vizsgálatra, mert nyár elején, amikor kontaktlencsét vásároltam, szintén a Vision Expressben, akkor megvizsgálták.

Nagyon meg vagyok elégedve, soha nem csináltatnám máshol a szemüvegemet, ugyanis három alkalomból egyszer sem kellett csalódnom. Foglalkoznak az emberrel, nem rámenősek és minden erejükkel azon vannak az eladók, hogy együtt megtaláljuk a tökéletes megoldást, legyen szó akár szemüvegről, lencséről vagy napszemüvegről.

Azt tanácsolom Nektek, hogy figyeljétek az akciókat a honlapon, de ha betértek bármelyik üzletbe, biztos vagyok benne, hogy azonnal a segítségetekre lesznek majd.


Vásároltatok már Vision Expressben?
Mik a tapasztalaitok?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe