Nyílt levél a H&M-hez - Több ezer csalódott vásárló!

péntek, augusztus 19, 2016

Előzmények:


2016.08.18.-án a délelőtti órákban a H&M webshopon pár száz forintokért volt fent rengeteg termék. (A leárazott áruk között) Az információ elterjedt és ennek következtében kifosztották a webshopot a vásárlók. Akár több száz ezret spórolhatott, aki szemfüles és gyors volt. A roham körülbelül 2 órán át tartott, ez után a webshop jelezte, hogy szinte minden elfogyott. A rendelt termékekről mindenki visszaigazolást kapott, ezzel is érvényesítve a vásárlást.Kedves H&M!

Én is vásároltam, több, mint 100 ezer Ft-ot sikerült spórolom. Sejteni lehetett, hogy valami meghibásodott a rendszerben, de mindenki bízott benne, hogy kiküldik a termékeket, ugyanis KÖTELESSÉGÜK kiküldeni AZON AZ ÁRON, ahogy feltüntették!A H&M hivatalos facebook oldalán meg is erősítette a H&M, miután egy vásárló rákérdezett az esetre, hogy ki fogják küldeni azon az áron a termékeket. Az ügyfélszolgálatosok is biztosítottak róla, hogy mindenki megkapja a rendelését, nem kell aggódni! EZEK UTÁN!

Ma este kaptam egy emailt, mi szerint:Nem elég, hogy nem küldik ki a termékeket, de képesek kiszúrni a vásárlók szemét egy 15 %-os kuponnal ami CSAK ezen a hétvégén használható fel? Hát kérem szépen, ehhez már pofa kell!

Több ilyen esetről hallottam, hogy technikai hiba lépett fel a webshopon, de minden esetben VÁLLALTÁK A FELELŐSSÉGET.

Ez a vásárlók megtévesztése, emellett pedig rendkívül AMATŐR hozzáállás egy ilyen cégtől. 

Sajnos ezek után az is megfordul a fejemben, hogy mindez direkt volt, marketing fogás céljából, ugyanis nem tudom elhinni, hogy több órán keresztül nem jelezte a H&M felé ezt senki és nem is vették észre az ott dolgozók!

Mérhetetlenül csalódott vagyok és úgy gondolom, nem csak én! 

U.i.: Nagyon remélem, hogy ennyi ember problémájára sikerül megoldást találni a cégnek!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe