PIXIBAG szeptemberi kiadás - UNBOXING

szerda, szeptember 14, 2016

Itt a szeptember, ami egyet jelent: PIXIBAG.

Mit kell tudni a pixibagről?
A pixibagben 4-6 teljes kiszerelésű drogériás termék található, kb 2-3 havonta lehet rendelni. Egyedi tervezésű neszesszerben érkezik és meglepetés, hogy mi van benne. A pixibox facebook oldalán közzé szokták tenni, hogy milyen márkák lesznek benne, de a többi mind titok.Mostanában szinte csak pixibaget rendeltem, mert a pixiboxról valahogy mindig lemaradtam. Sajnos az utóbbi bagek annyira nem nyerték el a tetszésemet, nem túl sok terméket tudtam belőlük használni, de úgy éreztem, hogy ez a kiadás most jó lesz, még egy próbát megér, na meg a neszesszer is nagyon tetszett. 

Szerencsére a receptoraim nem csaltak, igen csak jó baget sikerült összeállítani a készítőknek. 

Bontsuk ki együtt! 
Nézzük meg közelebbről a termékeket!


1. Dove Illuminating Nourishment Sampon 250 ml

Nagyon jókat hallottam a Dove samponjairól, mindenképpen ki akartam már próbálni valamelyiket. Itt az alkalom! Tetszik a tubus kialakítása, szép letisztult, akár csak a többi Dove termék, mindemellett pedig érdekes ez a ferde design. Az illata nagyon friss és finom. 
Élettel teli, természetesen csillogó hajkoronát ígér. Meglátjuk!

2. Dove Illuminating Nourishment Balzsam 200 ml

Mindenképpen pozitívum, hogy a sampon mellett balzsam is került a csomagba. Szeretem párban használni a termékeket, nem tudom, ez a berögződés csak nálam van? 
Talán kicsit édeskésebb az illata mint a samponnak.
3. Nivea Micellás arctisztító kendő (25 kendő)

Szerintem két napja juthatott eszembe, hogy szeretnék kipróbálni egy micellás arctisztító kendőt. Annyi jót hallottam róluk és a vatta + micellás víz kombináció néha már nagyon pepecselős. 
Kipróbáltam egy kendőt. Pozitívum, hogy pár perc után teljesen beszívja a bőröm és egyáltalán nem hagy maga után ragacsos érzetet. Kellemes illata van, egyáltalán nem tolakodó. Nagyon örülök neki! Teli találat!4. C-THRU Charming Love 75 ml

Nem annyira szeretem ezeket a spray-ket, általában nem szokott ízleni az illatuk, de ennek nagyon finom édeskés illata van. Nem mondom, hogy mindennap használni fogom, de néha jól jön. Szerintem bedobom a táskámba. 5. CAOSEPT Kéz- és Bőrfertőtlenítő gél 110 ml

Ilyen nagy kiszerelésű fertőtlenítő gélt még soha nem láttam. Első használatkor azt tapasztaltam, hogy jól fertőtlenít, hamar elpárolog, viszont az illata nem tetszik. 6. JimJams beauty hidratáló kézkrém 50 ml

Jelenleg a Balea limitált pumpás kézkrémjéért vagyok oda, viszont azt nem tudom magamnál hordani. Úgy érzem, ez a termék tökéletes lesz a táskámba. Kivételes hidratálást ígér. Mandulaproteint, kamillát és panthenolt tartalmaz. 7. Essence sweet cherry mini körömreszelő

Ez a termék csalódás, mivel nem igazán használok körömreszelőt a műkörmöm miatt. Odaadtam anyukámnak, Ő nagyon örült neki. Könnyen törik a körme, szóval biztosan hasznát fogja venni. 

Összességében szerintem ez egy nagyon jó kis bag volt. Örülök, hogy adtam még egy esélyt és megrendeltem. 

4290 Ft-ért juthattok hozzá a nyitott rendelési időszakokban, amiről hírlevélben értesülhettek, ha regisztráltok a pixibox.hu oldalon. 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe