A nagy matt rúzs teszt - II. rész

szombat, október 15, 2016

- Óóóóóóóóóóóriási sikert aratott A nagy matt rúzs teszt I. része. Már akkor tudtam, hogy tervezek egy második részt is, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar el fog jönni az ideje. Újra összegyűlt 5 olyan matt rúzs amiről muszáj írnom! Fogadjátok szeretettel! -

A rúzsok megint TOP 5 sorrendben lesznek.

5. MAC Ruby Woo
Egyértelműen a legdrágább rúzsról beszélünk, körülbelül egy éve vettem, mikor kezdett bejönni ez a matt rúzs őrület. Az első benyomásom az volt róla, hogy nagyon nehéz volt szépen felkenni. Persze, a vörös rúzsokkal ez általában így van, de vele különösen meggyűlt a bajom. Szép, velvet matt, a színe is jó, bárhol felismerném de az 5. helyre került mert annyira nem hűűha a többihez képest! 6000 Ft körül van.
4. Aden folyékony ajakrúzs 12-es árnyalat
Nagyon meglepődtem, mikor felkentem, ugyanis sehol nem volt feltüntetve, hogy ez mattra száradna. Extra jó színe van és nagyon tartós! Negatívuma, hogy több rétegben kell felvinni a szép szín eléréséhez, viszont a sok réteget már érezni a szájon és sajnos látszik is. 1190 Ft.
3. Hamis Kylie Cosmetics Dolce K árnyalat
Úgy döntöttem, ha már az eredetit nem fogom megrendelni a borsos ára miatt, rendelek próbára ebayről egy lipkitet. Igen, volt hozzá ceruza is, viszont az sajnos használhatatlan. Büdös és nagyon eltér a színe a folyékony rúzsétól, szóval kuka. Féltem, hogy a rúzs is ilyen büdi lesz, de meglepően jó illata van. Az összetevőket inkább nem kezdem el bogarászni, mert kitépném a hajam a sok csúnyaságtól. Gyönyörű színe, mattsága, tartóssága miatt nálam a harmadik helyre került. Icipici negatívum viszont, hogy ennél a rúzsnál látszik a legjobban, hogy beül a redőkbe.
 + pontot kap a külseje miatt. Meg nem mondanám, hogy nem eredeti.. Lipkitet 1000 Ft körül találtam, liquid lipsticket pedig 500-800  Ft körül.

2. Pupa Matt Lip Fluid 010 árnyalat
Ott álltam a Pupában és tele volt a kezem swatchokkal. Alig tudtam eldönteni, hogy melyik legyen, de komolyan. Aztán erre a szép kis visszafogott színre esett a választásom. (De! Jövőhéten megyek vissza, mert születésnapom lesz és Pupa kártyával két termék 50%-os áron lehet az enyém, juhú!)
Imádom a bársonyos formuláját, szép mattra szárad, nem szárítja ki a számat. Azért lett "csak" második, mert elkenődik, ha nem figyelek rá. 3000 Ft körül van, ha jól emlékszem.

1. Sleek Matte Me Vino Tinto árnyalat
Van Sleek Magyarországon! Nagyon boldog vagyok! Le is csaptam néhány szépségre. Ismét csak azt tudom mondani, hogy ez a szííííííííín, brutális! (Azóta vettem egy birthday suit árnyalatot a mindennapokra, mert annyira meggyőzött!) Könnyű vele dolgozni, hamar szárad. Simán kibírja az evést-ivást. Abszolút kedvenc. Nem tudom tovább ragozni. 2500 Ft körüli az ára.You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe