Lidl sminktermékek - TESZT

csütörtök, október 13, 2016

- Még nyáron, amikor kikerültek a polcra a Lidl sminktermékei vásároltam néhányat, mivel nagyon kíváncsi voltam rá, hogy hogyan teljesítenek. Erre számítottam egyébként, nem okoztak meglepetést! Most a bejegyzésben egyenként elemezzük a termékeket. -1. Cien folyékony alapozó

Ezt az alapozót egy BB krémhez hasonlítanám leginkább. Eléggé olajos, ezért nagyon zsíros bőrűeknek szerintem nem válna be. Egyébként jól lehet vele dolgozni, nem túl sűrű, nem túl híg, pont jó az állaga, viszont figyelni kell rá, hogy ne legyen foltos. Nagyon jó illata van, leginkább az orgona illatához tudnám hasonlítani. Negatívuma, hogy ragadós érzést kelt a bőrön és púderral fixálva max két órát bír ki, szóval nem túl tartós alapozó.2. Cien rúzs

A három féle termék közül a rúzst szoktam néha használni, a többit egyáltalán nem. Több rétegben fed szépen, krémes állagú, teljesen átlagos rúzs a hétköznapokra. A színe is tetszik, számomra ő olyan "boltba elrohangálós rúzs". 

Egy rétegben - Több rétegben


3. Cien kék és rózsaszín szemhéjpúder

Első ránézésre nagyon szép színük van, viszont sajnos nem túl pigmentáltak. A kézfejemen raktam a szemhéjpúder alá alapozót, hogy valamibe bele tudjon tapadni, viszont így sem vagyok velük annyira megelégedve. Nagyon potyognak, porosak és a színük sem intenzív. Nekem sajnos egyáltalán nem váltak be. 

Nagyon szeretem a Lidl-ben kapható termékeket: Az élelmiszert, a ruhákat, mindenfélét. Viszont a sminkeket biztosan nem fogom újra venni, mert nekem sajnos nem váltak be. 

Ti próbáltátok már? Nektek mi a véleményetek róluk?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe