Real Techniques Limitált ecsetkészlet - Berlin Set

péntek, október 21, 2016

- Atyaééég, amikor a Bogishop Facebook csoportban megláttam ezt a limitált kiadású RT szettet, majdnem leesett az állam! Annyira különleges! Csupa-csupa olyan ecsettel, amiket szinte mindennap használok és megkönnyítik a sminkelési rutinomat! Ebben a bejegyzésben bemutatom őket és megtudhatjátok, hogy melyik ecsetet mire használom. -1. Buffing Brush

Ezt az ecsetet pufi, gömbölyded feje miatt leginkább a púder felviteléhez szoktam használni. Nagyon kis puha, kellemes érzés az arcnak. A púdert szépen felveszi és könnyű vele eloszlatni.
2. Contour Brush

A nevében is benne van, leginkább kontúrozáshoz használom. Általában porral kontúrozok de szerintem a krémes állagú termékeket is szépen el lehet vele oszlatni. 
3. Stippling brush

A kedvencem ebből a készletből. Alapozó eloszlatására szoktam használni. Körkörös mozdulatokkal gyönyörűen bele lehet dolgozni a bőrbe. Imádom, hogy tömött és a tetején pedig kicsit ritkább szálakból áll. 
4. Deluxe Crease Brush

Leginkább szemhéjpúder eldolgozásához, satírozásához szoktam használni ezt a pufi, kerek fejű ecsetet. Könnyű vele dolgozni, viszont elég sok anyagot felvesz, éppen ezért a sötétebb sminkekhez ajánlom. 5. Base Shadow Brush

Szemhéjalap eldolgozásához, illetve a szemhéjpúder belső szemzugba való felviteléhez szoktam általában használni. Ő a legvékonykább az összes ecset közül. 9800 Ft-ért rendeltem, szerintem ez nagyon jó ár egy 5 db-os Real Techniques Limitált ecsetkészletért, ami maximálisan kihasználható. 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe