Aden | Füstös Fekete Smink

csütörtök, december 01, 2016
1.  Az alkalmi sminkek készítésénél nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az alapozó jól fedjen, ettől még drámaibb lesz a kinézetünk. A primer felvitele után az aden folyékony alapozóját dolgoztam el az arcomon egy tömött szőrű ecset segítségével. Aki nem kedveli a folyékony alapozókat, annak ajánlom az alapozó stiftet is, ezt könnyebb rétegezni, pont ezért nagyon kell figyelni, nehogy túlzásokba essünk.

2. A szemöldökömet a grey árnyalatú kefés szemöldökceruza segítségével emeltem ki.

3.  A szemhéjam külső részére a terracotta melange szemhéjpúdert használtam, méghozzá a Venus árnyalatot. Ügyeltem arra, hogy jól eldolgozzam, „füstösítsem” a szemhéjpúdert.

4. A belső szemzugba és az összemosáshoz a terracotta trio blue hármas palettából használtam a fehér árnyalatot.

5. Külön lépésként kiemelem az egész szemsmink összesatírozását, ugyanis ez adja meg az igazi füstösséget. A vízvonalra is nyugodtan használhatjuk azokat a színeket egy kisebb gömbfejű ecset segítségével, amiket a szemhéjon használtunk.

6. A képen, nekem műszempillám van, de bátran ajánlom az új Supersizer szempillaspirált. Extrém hosszú és fekete pillákat lehet vele készíteni.

7. Sötétebb sminkeknél előfordul, hogy lepotyog a frissen alapozott arcra a szemhéjpúder. Egy sminklemosó kendő segítségével távolítsuk el az arcról, majd korrigáljuk az alapozót.

8. Ezek után púderrel fixáltam.

9. Rózsaszínes arcpirosítót tettem az arccsontomra, itt is ügyelve a pontos eldolgozásra.

10. A számra a kedvenc aden hidratáló ajakrúzsom nude árnyalata került, de alkalomtól függően erősebb rúzst is bátran használhatunk. 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe