Remington Hajsimító kefe - TESZT | MyBeautyTools

kedd, december 13, 2016

- Nemrég érkezett a MyBeautyTools webáruháztól a Remington új hajsimító keféje. 
Több oldalon láttam már az Ebay-es hajsimító kefét, de az annyira nem volt szimpatikus és amúgy sem bízom az ebayen rendelt elektromos kütyükben. -Nagyon vártam már, hogy megérkezzen és kipróbálhassam. Első benyomásom az volt róla, hogy nagyon komoly kis szerkezet, és igen csak nehéz. Figyelnem kellett, nehogy fejbe vágjam magam hajvasalás közben. :D
Rögtön neki is estem a hajamnak és arra kellett rájönnöm, hogy célszerű vasalás előtt jól átfésülni, hogy biztosan ne akadjon meg benne a hajsimító kefe. Mivel nekem a szőkítés miatt nagyon szárazak a hajvégeim, ezért néha húzta a hajamat. Egyébként nagyon szépen kivasalta pillanatok alatt a dús, sűrű hajamat. Körülbelül 5 perc alatt végeztem, hátul kellett figyelnem arra, hogy az alsó rétegeket is jól átvasaljam.

Három fokozat van: 150°, 190°, 230° . Én vagy a közepes, vagy a magas fokozatot szoktam használni.

Forgópántos vezeték könnyíti meg a hajvasalást, a kábel is pont jó hosszúságú. Jár hozzá egy praktikus és egyszerű tasak is.

Hajmosás után a "hagyományos" hajvasalómat fogom használni, de reggelente biztos vagyok benne, hogy inkább erre szavazok majd.

Ha kedvet kaptatok a hajsimításhoz, ITT tudjátok megrendelni a készüléket.Ti próbáltátok már ezt a hajsimító kefét? Esetleg ehhez hasonlót?


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon jónak tűnik, szívesen láttam volna esetleg előtte-utána fotókat is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ereztem hogy elfelejtettem valamit! :D este pótolom, ugyanis készültek előtte-utána fotók! :D

      Törlés

Subscribe