Indian MakeUp | AVON

kedd, január 03, 2017

- Kiválasztottam az Avon katalógusból 3 meghatározó terméket és több napig azon gondolkodtam, hogy milyen sminket készítsek el a segítségükkel?! Ünnepi színek, viszont az Ünnepeknek már vége, ezért arra jutottam, hogy egy "Indian MakeUp"-ot fogok elkészíteni. A stílusokat kevertem, kicsit indiai, kicsit arab és belevittem a személyiségemet is. -
Mindenképpen azt kell mondanom, hogy ez egy nehezebben elkészíthető smink.
Az arany szemsmink és a vörös rúzs mellett az egyik legmeghatározóbb eleme a tusvonal. A belső szemzugba is be kell húzni a vonalat, ami precizitást, pontosságot követel.

A Revlon Colorstay alapozóját használtam. Ez egy nagyon magas fedésű alapozó, viszont bátran használom a mindennapokra is, ugyanis egyáltalán nem nehéz viselet és pattanásos sem lesz tőle a bőröm. A szem alatti karikák eltüntetésére a Naked korrektorát hívtam segítségül. Mindezt fixáltam a Catrice transzparens púderével. Bronzosítottam a Sephora sajátmárkás termékével.

A szemsmink alapját az Avon True Color kettős szemhéjpúder Warm Cashmere árnyalata adja, a belső szemzugba pedig a Yellow Gold árnyalatú Mega Effects krémes szemhéjfesték került.

A kapott szolid nappali sminket tovább sötétítettem az Aden sötétbarna szemhéjpúderével és a belső szemzugot pedig a BenNye IceGold pigment tette még csillogóbbá.
A tusvonalat az Aden matt fekete tusával húztam.

Az i-re a pontot az Avon Red Supreme árnyalatú matt rúzsa tette fel. Nagyon kényelmes viselet, alig érzem, hogy a számon van.
A Lovely Gold highlightere nélkül ez a smink nem készülhetett volna el. Szinte mindennap használom ezt a kis csodát. Az egyik kedvenc drogériás termékem.

You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe