A csodaalapozó | Revlon Colorstay | TESZT

vasárnap, február 26, 2017

- Már körülbelül egy éve használom ezt az alapozót és még nem írtam Nektek róla. Ez szerintem már bűnnek számít. No, de ami késik, nem múlik! Ismerjétek meg... - Még Lengyelországban vettem először ezt az alapozót. Le volt árazva a kinti Rossmannban és muszáj volt vennem egyet. Aztán visszamentem még egyért, mert rájöttem, hogy nem jó a szín. Alábecsültem a színemet, rá kellett jönnöm, hogy barnább vagyok mint gondoltam. De! Jó hír, ugyanis létezik nálam fehérebb alapozó. Ez nem egy gyakori jelenség. (Egyébként a világos árnyalatot még most télen sem tudtam használni. Tényleg van remény.) 

Az első ilyen alapozóm még öntögetős volt, azóta belefutottam már pumpásba is. Azt hiszem notinon öntögetős van 2500 Ft körül, a Müllerben pedig pumpás 4000 Ft körüli áron. Bár, mintha a legutolsó notinos Colorstay pumpás lenne?! Egyszer ilyen, egyszer olyan... Rejtély.

A Sand Beige és a Buff árnyalatot szoktam használni. A Sand Beige egy kicsit világosabb. Mindig nedves beautyblenderrel viszem fel az arcomra. Ezzel tudom a legszebben és a leggyorsabban eloszlatni az alapozót. 

A fedése számomra tökéletes. Én kifejezetten kedvelem az olyan alapozókat, amik jobban fednek az átlagnál. Szeretem a porcelánbaba bőrt. 

Baromira tartós. Este alig tudom levakarni az arcomról, 3-4 sminklemosókendőt biztosan elhasználok. Én nem tartom "nehéz" alapozónak, bár biztos van olyan, aki annak tartja. Igazából nem szoktam nagyon arra figyelni, hogy mennyire érzem, hogy rajtam van. Valószínű, ha arra figyelnék akkor zavarna, de nem zavar.

Mindig fixálom púderrel, mivel anélkül kicsit ragacsosnak találom. Nem fényes, csak enyhén ragacsos érzetet kelt. 

Nem is ragozom tovább, számomra ez a TÖKÉLETES alapozó. Mindennap el tudnám viselni az arcomon. Tartós, gyönyörű a fedése, viszonylag olcsó. Mi kell még? Engem meggyőzött!


You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Köszi a tesztet, nagyon meggyőző volt! Épp alapozó keresésben vagyok és Bourjois Helathy Mix-e és e között vacilálok. :)

    VálaszTörlés

Subscribe