Mit rejt a márciusi PixiBox? | Bontogatás

csütörtök, március 30, 2017

- Mostanában inkább PixiBag-eket rendeltem, de sajnos csalódást okoztak, ezért maradtam a jól bevált Boxnál. Alig vártam, hogy március legyen és mivel szuper márkákkal harangozták be az új Pixit, ezért meg is rendeltem. (Aki nem tudná, miről van szó, a PixiBox weboldalán (KATT) tájékozódhat.) Egy olyan termék volt, ami nem jött be, de a többit szerencsére fogom tudni használni -


MUDMASKY Méregtelenítő, tisztító, helyreállító arcmaszk (20 ml, utazó méret) 

Naggyooon kiszerettem volna már próbálni egy arcmaszkot, ezért örülök, hogy ez a holland termék bekerült a boxba, annak pedig még jobban, hogy utazó méretben és nem pedig mintaként, ugyanis ez elég lesz 3-4-5 alkalomra. Azért pár alkalom után már el fogom tudni dönteni, hogy jó termék-e vagy sem. Pozitívum mindenképpen, hogy a mudmasky.com-ról szállítási költség nélkül lehet rendelni. Hmm, kíváncsi leszek!URIAGE Termál hidratáló szemkörnyékápoló gél-krém (15 ml, teljes kiszerelésű termék)

Egyértelműen kedvenc a dobozkából! Remélem, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeimet és eltünteti a szem alatti sötét karikáimat és a száraz foltokat. Szüksége van a bőrömnek egy kis tavaszi felfrissülésre! URIAGE Termál Light Hidratáló Arckrém normál-kombinált bőrre (3 ml, minta)
URIAGE Termál Hidratáló szérum vízhiányos bőrre (3 ml, minta)

Biztosan el fogom használni ezt a két kis mintát az instagramon indított #elhasznalomamintat kihívás keretein belül. Évszaktól függően nekem mindig változik a bőröm, ezért is örülök, hogy több féle bőrtípusra kaptunk hidratáló krém mintát. Nagyon szeretem az Uriage termékeit, szerintem nem fogok csalódni.Revlon - Pirosító púder (Teljes kiszerelésű termék)

A mindennapokban általában por állagú termékeket használok, ugyanis a krémes állagúakat annyira nem kedvelem. Szerintem ezt a krémes állagú pirosító púdert elteszem nyárra, ugyanis egy meleg nyári napon sokkal tartósabb és üdébb hatást érhetünk el vele, mint egy por állagú társával. A színárnyalat pedig kifejezetten tetszik!Clinique Chubby Stick intense moisturizing lip colour balm - ajakápoló rúzs (utazó méret)

Komolyan, azt hittem, hogy ez teljes kiszerelésű termék. Utazó mérethet képest szerintem elég nagy és biztos vagyok benne, hogy sokáig elég lesz. Nagyon intenzív színe van, felkenve már nem ennyire pigmentált, ugyanis ez egy színezett ajakápoló. Örülök neki, mert mégis csak lágyabb, romantikusabb hatást lehet vele elérni, mint egy vörös rúzzsal. Tökéletes a mindennapokra. Nina Ricci Rose Extase női parfüm (1,5 ml, minta)

Szerelem első szaglásra. Egyszerűen imádom. Édeskés, gyümölcsös illatú és rögtön magával ragad. Nagyon tartós, szinte egész nap éreztem, amit a csuklómra fújtam. Biztosan be fogom szerezni a teljes kiszerelésű terméket is! Engem meggyőzött.
Michal Negrin táska

Nemrég hallottam erről a márkáról, fel is keltette az érdeklődésemet, amikor megláttam a Pixi oldalán, hogy benne lesz a dobozkában. Titkon reméltem, hogy valamilyen szolid kis ékszert kapunk. Elvileg ez egy luxus márka, de ha ránézek erre a szatyorkára, akkor minden eszembe jut róla, de a luxus semmiképp sem. Nem örülök neki, rossz bemutatkozás volt a márkától. 
Ti megrendeltétek a márciusi Pixit?
Hogy tetszett? 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe