Rendelés külföldről?! - II. rész - BONTOGATÁS | COLOURPOP

csütörtök, március 02, 2017


- Az előző bejegyzésben már említettem, hogy több résszel is készülök. Ebben a bejegyzésben meglessük a ColourPop csomagot, ami érkezett és megtudhatjátok, hogy Nekem mi volt az első benyomásom a termékekkel kapcsolatban. -
Ahogy már írtam, gondosan becsomagolva érkeztek a termékek, így szerencsére nem törtek össze. Ez mindenképpen egy pozitív dolog, hiszen ha ilyen messziről rendelünk, ennyit várunk rá, és ilyen sokat fizetünk érte, akkor nem túl jó érzés, ha összetört szemhéjpúderekkel találkozunk. A termékek mellé csomagoltak egy köszönő kártyát és szóróanyagokat is. A folyékony rúzsok csomagban voltak, mivel különböző kollekciókban rendeltem őket. A szemhéjpúderek egyenként még benne voltak egy kis dobozkában. (Ezektől a csomagolásoktól, dobozkáktól mindig annyira nehezen szabadulok meg... gyűjtögető vagyok) 


Lássuk először a folyékony rúzsokat. Mindegyikről készítettem swatchot, kettőt pedig már használtam is. Mindkettő, amit felkentem matt volt, viszont az egyiknek nem múlt el a ragacsossága, szóval szerintem az volt a "satin lip" effekt. Szépen bemattult, viszont végig ragacsos volt, ebből gondolom. 
Az applikátorral nagyon könnyű bánni, pikk-pakk felkenhető. A rúzsok állaga is tök jó, kifejezetten tetszik, hogy kicsit folyósabb, mint más márkák matt rúzsai, bár a sötét színeknél figyelni kell, hogy szép, egyenletes színt kapjunk. Célszerű egy kicsit többet felvinni. 
A 10 folyékony rúzsból 7 matt rúzs van, 1 metál fényű ultra glossy lip, 1 "satin lip" és 1 ultra metallic lip. 

Egyébként baromi nehezen jönnek le, szóval előre látom, hogy a sötét színektől joker szám lesz lemosás közben és pont annyira tudom majd lemosni a joker szájat, hogy maradjon még egy kis "málnaszörp effekt" a szám fölött. Jupííííííí
A szemhéjpúdereknek imádom a színét és amikor először belenyúltam az egyikbe annyira meglepődtem... Naggggggyon krémes volt, de nem ilyen ragacsosan krémes, hanem az a pont szépen kenhető. Remélem szemhéjon is jól szuperál majd és szépen lehet satírozni a krémessége ellenére is. 
A highlighterre nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az arcomon, ugyanis elég sötét színe van. Ez tökre szokatlan. Swatcholva szééép. 

Highlighter - Most necessarry

Szemhéjpúder - Game Face

Szemhéjpúder - Lovely

Szemhéjpúder - Paradox
Egytől-egyig imádom a termékeket, alig várom, hogy elkészíthessek velük egy sminket.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe