IsaDora Tavaszi Újdonságok | Picture Perfect & Sculpt Your Eyes | SMINK | TESZT

szombat, április 01, 2017

- Az IsaDora termékeit mindig öröm tesztelni. Nagyon szeretem ezt a márkát, ugyanis könnyű jó minőségű termékekkel dolgozni. Márciusban a Douglas parfüméria polcaira kerültek a tavaszi újdonságok. Elkészítettem Nektek egy sminket, némi csavarral és ebben a bejegyzésben leírom a termékekkel való tapasztalataimat is. - 
Sculpt your Eyes paletta - 20 Nude Sculpt árnyalat

Ezt a palettát az előző IsaDora bejegyzésből már ismerhetitek. Az őszi-téli burgundi színek után, most új, nude árnyalatokat találhatunk benne. Számomra ez a must have paletta, ugyanis szuper jól kihasználható, van benne alapszín ("base"), három sötétebb árnyalat és egy highlighter, amit mindig a szemöldökcsontomra viszek fel. Rendkívül pigmentált és a sötét színeknél a minimális potyogást leszámítva tök jó vele dolgozni.
Cover Up Stick 'n Brush

Ez a legérdekesebb újdonság számomra. Mindig is kiakartam próbálni egy ilyen alapozó stiftet, videókból úgy tűnt, hogy nagyon könnyű velük dolgozni. Ez valóban így van. Húztam néhány "csíkot" az arcomra és eldolgoztam. A stick egyik fele alapozó, a másik pedig egy tömör ecset, viszont én jobban szeretem beautyblenderrel eldolgozni, ezért az ecset megmaradt a korrektor eldolgozására a szem alatti részeken. Inkább szárazabb bőrre ajánlom ugyanis nekem elég hamar átfényesedett az arcom tőle.

Matt Fixing Powder

Húú, ez tényleg mattít! Mint ahogy az előbb már említettem, a Cover stick egy kicsit zsírosabb termék ezért szükség van mattításra. Egy pufi ecsettel vittem fel a púdert, nagyszerűen mattított. Nekem a paletta után ez lett a második kedvencem, mostantól ez lesz a púderem, a másik púderemtől úgyis mindig olyan száraznak éreztem az arcom.

Perfect coverstick 

Jó kis korrektor, nagy mennyiségben lehet vele felvinni az "anyagot", ezáltal jól eltűnteni a szem alatti karikákat. Én eddig szinte csak folyékony korrektorokat használtam, ezért ez is nagy újdonság volt számomra és szerencsére amennyire tartottam tőle, olyan pozitívan csalódtam.Természetesen a sminkből nem hagyhattam ki az Ultra Matt folyékony rúzst sem, amiről szintén olvashattatok már az előző bejegyzésben. Abszolút favourite! :D

A sminkhez használtam még egy fekete és egy kék tust is, mert szerettem volna egy kicsit különlegesebb sminket készíteni nektek a már megszokott füstös barnás-feketés szemek helyett. Remélem elnyeri a tetszéseteket. :)


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe