Avon Mark - Alapozás | TESZT

szerda, május 31, 2017


- Fiatalos, lendületes, új, modern - Ha ránézek az Avon új Mark kollekciójára ezek a szavak jutnak róla eszembe. Elgondolkodtat, hogy ezek régi termékek új köntösben, vagy valami teljesen más? 
Ebben a bejegyzésben egy teljes körű alapozáson keresztül teszteljük a termékeket -
Avon Mark Magix Face Primer

Nem szoktam primert használni, pedig annyira istenítik a primer használatot... Kipróbáltam és teljesen szimpatikus kis termék, teszi a dolgát, kiegyenlíti az arc felszínét, könnyű vele dolgozni. Egyetlen negatívumként tudom felhozni, hogy nem szívódik be olyan gyorsan a bőrbe, ezért többet kell várni az alapozás megkezdése előtt.
Avon Mark folyékony alapozó

Nem rendelkezem problémás bőrrel, inkább tini koromból maradt vissza néhány hegecske az elkapart pattanások után, illetve némi bőrpír és mitesszerek jellemzik az arcomat. Ennek ellenére én szeretem és ezáltal keresem a magas fedést. Tudom, a "no makeup" sminkek fénykorukat élik most, de ha én magas fedésű alapozóval érzem jól magam, akkor ez van. Ettől még soha nem éreztem, hogy egy kg smink lenne rajtam.

Az Avon Mark folyékony alapozóját ezért inkább azoknak ajánlanám, akik nem szeretik és nem várják el a nagy fedést. Eltüntette a pirosságot, egységes képet adott a bőrömnek, szóval szerintem nyárra ez egy szuper laza szerkezetű alapozó. + pont a  jó illatáért!
A fent leírtak tudatában viszont nekem kevés a fedése, nem érzem magam komfortosan a viselése közben.

Avon Mark Magix HD púder

Ez a kedvenc termékem a három kipróbált közül. Nagyon kevés elég belőle és szuperül fixálja a sminket. Vigyázni kell, hogy ne essünk át a ló túl oldalára a felvitelnél, mert könnyen úgy nézhetünk ki, mint aki beleesett a lisztes zsákba. (haha)
Szponzorált bejegyzés, de ez nem befolyásolja a termékekről alkotott véleményemet!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe