A The Balm Magyarországon! | TESZT | SMINK

vasárnap, június 25, 2017

- Az a megtiszteltetés ért, hogy tesztelhettem a The Balm néhány sminktermékét. Elkészítettem velük egy komplett sminket. Öröm volt minden perce, de tényleg... A The Balm összes terméke egyedi és magával ragadó designt tudhat magáénak. Ha egy szót kéne mondanom, ami eszembe jut róluk, biztosan a "nőiesség" lenne.  - Amint kinyitottam a csomagot, megakadt a szemem a Nude Dude palettán. Álomszép színek, jópofa, csajos külső... A palettával nagyon könnyű dolgozni, extra pigmentáltságának köszönhetően elég egy kevés mennyiséget felvennünk az ecsettel. Kiválóan satírozható, gyönyörű színeket találunk benne. Nem túlzok, ha azt mondom, erre a palettára érdemes beruházni, ugyanis SOHA ehhez foghatóval nem dolgoztam még. Rengeteg lehetőséget kínál, elkészíthetjük vele a legegyszerűbb, finom nappali külsőt és az erős party sminket is. Szatén fényű és matt színek is találhatóak benne, az én sminkemben például ezeket kombináltam. Alapnak szatén fényűeket használtam, de a mélyítővonalban a matt színekkel sötétítettem/mélyítettem.


A Bahama Mama bronzosítóval óvatosan kell bánni, elég egy leheletnyi belőle és kész a nap csókolta hatás/kontúr. Nagyon tetszik ez a matt barna szín. Egy pirosítóval és highlighterrel szuperül mutat.
A sok csodás termék között ott lapult a The Balm egyik ikonikus terméke is a Mary-Lou Manizer highlighter. Nagyon boldog vagyok, hogy ebben sem kellett csalódnom. Gyönyörű, arany fényt ad az arcnak, nem porzik, nem is túl krémes, tökéletes állaga van, könnyű szépen felvinni.
Úgy tudom, hogy a Meet Matt(e) Hughes folyékony rúzsok új termékek. Az applikátorral könnyű felvinni az ajkakra a rúzst. Nem szárad túl hamar, van időnk eldolgozni az anyagot. Miután megszáradt sem érzem a "száj összehúzós" érzést. Kényelmes és tartós viselet.A The Balm belopta magát a szívembe. Ha olyan termékeket kerestek amikkel könnyű szépen dolgozni és tartós is, akkor jó szívvel ajánlom a márkát. Érdemes összegyűjteni például egy palettára, hiszen akár minden reggel "hű társ" lehet.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe